Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

R&D Communications

audiovisueel verhuurbedrijfDe Hout 48
1607HD Hem

Telefoon:

06-21545650

E-mail:

Website:

http://www.r-dcommunications.nl

KvK:

36031598

Specialiteiten:
R&D Communications is aanbieder van naadloos plasma, beamers, plasmaschermen, LCD-schermen, projectieschermen, projectoren, wireless audio, trussing, verlichting, kortom alles om van uw bedrijfs- of beurspresentatie een succes te maken.

Bedrijfsomschrijving:
R&D Communications is een audiovisueel verhuurbedrijf uit de kop van Noord-Holland dat actief is in heel Nederland en Europa. Naast de verhuur van audiovisuele apparatuur kan R&D Communications u ook van dienst zijn bij het creŽren van uw presentatie; van het bedenken en ontwikkelen van een concept tot de uitvoering en afwikkeling van de presentatie zelf. Wilt u meer weten? Bezoek de website voor meer informatie of neem contact op per telefoon of e-mail!

Social Media

R&D Communications heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.